Search
Close this search box.

Farma: Nikola napustio šou, Olja izbačena!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što je već bilo nagoveštaja, ali je tada došlo do premišljanja, Nikola 357 definitivno je napustio Farmu. Posle prvog pokušaja kad su ga organizatori ipak nekako ubedili da ostane, ali ovoga puta Nikola je definitivno izašao.

nikola 357

Ovoga puta razlog je što opet nešto nije po njegovom. Prošle nedelje želeo je da među gostima Farme budu članovi benda Bjesovi, što mu nije ispunjeno, a ove nedelje želeo je da to budu članovi njegovog benda, 357. Međutim kako to nije dozvoljeno (zabranjeno je pozivanje članova porodice i bliskih prijatelja) Nikola se opet naljutio i kapiju velikog imanja na kom je proveo nekoliko nedelja zatvorio za sobom zauvek.

Takođe posle „netrpeljivosti“ sa Niggorom, priča se da je Nikola bio na ivici da se fizički obračuna sa još jednim ukućanom, Sašom Ćirčićem.

Neki od potencijalnih gostiju na farmi sledećeg ponedeljka su Sergej Trifunović, Vlado Georgijev, Savo Milošević, Kiki Lesandrić i Lepa Brena.

Sa druge strane, Olja Crnogorac je izbačena, jer je izgubila u duelu sa Piletom, koji je pored tačno odgovorenih pet pitanja imao čak 93% glasova publike.

Dok se Olja bude odmarala i „rehabilitovala“ kako kaže u kozmetičkom salonu sa prijateljicama, nove seljanke će početi da rade na njenom mestu. U pitanju su tri nova člana Farme, Sandra Obradović, manekenka i menedžer, Tanja Đurović, voditeljka na televiziji Pink BH, i Bebi Dol, poznata beogradska pevačica…

sandra obradovic

Hmmm, mislim da će biti  zanimljivo…

foto: farma.rtvpink.com

POSLEDNJE VESTI