Farma: Topalko pobednik!!!

topalko

U superfinalu Farme koje se održalo sinoć dva takmičara koji su imali najviše glasova publike su Topalko i Nigor! Pred samo proglašenje dvoje muziačara izjavili su da im je sada već svejedno ko će odneti kući 100.000 eura. A na samo proglašenje u studio u Šimanovcima došli su helikopterom, ali ne Majinog dečka Jana, jer se on nije pojavio i zaprosio Maju kako je to ona očekivala…

Na kraju proglašen je pobednik i to je Topalko, koji je srećnu vest proslavio sa ćerkom Helenom i suprugom Vesnom, koja ga uprkos svemu nije ostavila…

igor topalko

Ono što je još obeležilo ovo veče je da je Viktorija po izlasku sa farme na putu do studia doživela saobraćajnu nesreću, gde je sva sreća, ostala nepovređena… Automobil je naime skrenuo sa puta i čak dva puta završio u kanalu, ali ipak je na kraju sve je prošlo bez povređenih.

Ono što je obradovalo finaliste su nagrade i za one koji nisu osvojili prvo mesto.

Tako je drugoplasirani reper Niggor osvojio je 50.000,  trećeplasirana misica Sandra 20.000, Maja deset, Viktorija pet hiljada evra, dok je Marko Đurovski jedini finalista koji je šou napustio praznih šaka.

Sve u svemu svi su zadovolji, a dugoočekivana žurka koju su farmeri priželjkivali odigrala se kod Tome Pantersa na novosagrađenom splavu.

Kako ste zadovoljni pobednikom Farme, Topalkom?

foto: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top