Farma već prekršila Zakon, tužba protiv Ere?

Hoće li se starom zavodniku priča obiti o glavu?
Hoće li se starom zavodniku priča obiti o glavu?

Iako nije prošlo ni 48 sati od početka emitovanja četvrte sezone Farme, učesnici ovog rijalitija svojim postpucima uspeli su da prekrše Zakon o radiodifuziji, a emiter Kodeks o ponašanju.

U prvom dnevnom prilogu, emitovanom juče, Era Ojdanić izjavio je da je bio u vezi sa devojčicom koja je bila osmi razred osnovne škole, nakon čega je javnost burno reagovala, osuđujući njegovu izjavu. Danas se oglasila i Republička radiodifuzna agencija – zamenik predsednika Saveta RRA Goran Knežević izjavio je Tanjugu da je pokrenut postupak za izricanje mera, a da će nadležnom tužilaštvu biti predat snimak u kojem Ojdanić kaže da je imao vezu sa devojčicom, kako bi se ispitalo kakva je bila priroda te veze, jer ukoliko je veza uključivala i seksualni odnos to se može tretirati kao krivično delo.

Oglasila se i televizija Pink, saopštenjem u kojem navode da su reakcije na izjavu Ojdanića opravdane, ali i preterane. “Era Ojdanić nije izjavio da je imao seksualne odnose sa maloletnicom, već je ispričao da je navodno bio u nekoj vrsti platonskog odnosa. U suprotnom takvu izjavu ne bismo objavili. Naravno, postavlja se i pitanje da li je u pitanju realna priča, pošto je poznato da je g. Ojdanić sklon davanjima sličnih izmišljenih izjava kako bi privukao pažnju na sebe,” navodi se u saopštenju televizije.

P.Ž./Tračara
foto: TV Pink

Povezane vesti

Back to Top