Festival na Akademiji!

Prethodnog dana, našim Herojima je priređeno iznenađenje. Glavni trener Brajan ih je posetio i saopštio im da će prenoćiti zajedno sa njima na Akademiji.
Iako su ga ukućani odmah povezivali sa većinom ukućanki, Brajan je ipak izabrao da noć provede pored Nebojše. Ova odluka ga je protekle noći koštala sna. Ujutru je saopštio da nije uspeo oka da sklopi jer je Nebojša na svakih nekoliko sekundi ispuštao nedefinisane zvuke, pa je i pričao sam sa sobom.. Brajan se pre doručka postarao da svako dobije svoju propisanu porciju, i da svi pojedu sve što je bilo pripremljeno za svakoga od takmičara, uprkos tome što su neki i pored Brajanovog nadzora, pokušali da preskoče doruičak. On im je objasnio da je to izuzetno štetno po njihovo zdravlje i da im nikako ne može pomoći prilikom treninga. Da  bi uspeli da izdrže izuzetno intenzivne i naporne treninge, potrebno je da pojedu sve što im je tim nutricionista propisao. Trening su takmičari uradili na Akademiji. Trening je bio standardan i protekao je u živahnoj atmosferi.
Zadatak SOS službe za Heroje je bio da organizuju festival. Kako bi festival bio potpun, odlučeno je da pored recitatora, bude i skečeva, monologa, pesama… Režiseri su bili Divna i Mrnjau – Miloš. Jovan je bio voditelj šou programa. Program je najavio kao grandiozan, do sada neviđen na našim prostorima. Bio je u pravu. Prva najavljena tačka je bila scena iz predstave o Romeu i Juliji u izvodjenju Dejana Došljaka i Milice. Miloš je bio narator koji je vodio gledaoce kroz želje i tihe patnje glumaca. Druga je nastupila Slađana Đorđević Bucka. Ona je izvela imitaciju zvezde Ami G Show-a – Oskara. Svi su se složili da je Oskara prilično verno predstavila. Sledeći su nastupili trio Mrvica, Toma i Neša u ženskom triju pod nazivom “Black and White”. Oni su se, posebno za ovu priliku, maskirali u žene. Garderobu i šminku su im pozajmile koleginice takmičarke. Divna je imitirala voditeljku emisija izbacivanja – Zoranu Pavić. Za imitaciju je dobila ovacije publike. Miloš je izveo dva monologa. Prvi o Jovanovom životu na Akademiji, a drugi je odlomak iz monologa Mime Karaždića. Lidija je recitovala Rakićevu poeziju, dok je Laza sastavio po par šaljivih stihova za svakog Heroja. Za kraj, Heroji su složno otpevali naslovnu numeru Akademije “Pobediću”!
Tracara.com

POSLEDNJE VESTI