Prazni frižideri na Akademiji!

Maričić ispraznio sve frižidere!
Maričić ispraznio sve frižidere!

Andrej je u ranu zoru posetio Heroje. Iako su se takmičari ponadali da će im Andrej doneti dobre vesti, on je na Akademiju došao kako bi ispraznio frižidere. Po novom pravilu Akademije, koje je uvedeno zbog nepoštovanja pravila ishrane pojedinih takmičara, naši Heroji neće više biti u mogućnosti da sami pripremaju hranu, već će svako od njih svakodnevno dobijati obroke koji su posebno pripremljeni u saradnji sa timom nutricionista i lekara.

Ova odluka SOS Službe iz prva nije naišla na odobravanje pojedinih takmičara, međutim, pošto im je objašnjeno zbog čega se ovo pravilo primenjuje, shvatili su da je ova odluka doneta zbog njihovog zdravlja i daljeg napretka na Akademiji.

Trening u teretani Ethno Gym-a je prošao u veseloj atmosferi. Posebno veseli su bili Zorica Marković i Ćale. Po povratku sa treninga, u iščekivanju ručka, takmičari su igrali pantomime. Bilo je smeha na pretek. Međutim, kada je zadatak jedne pantomime bio “odbegla mlada”, svima je bilo jasno da je u pitanju šala na Aleksandrin račun. Uprkos tome što takva vrsta šale njoj nije prijala, ukućani su nastavili da se šale na njen račun. Oni su se šalili i na Jovanov račun.

Kasnije su ukućani pokušali da osmisle himnu Akademije. Pokušaj se završio neslavno. Tekst i rime su uglavnom bile na račun potencijalnih parova na Akademiji i prosidbe koju je Aleksandra doživela. Pošto ih je Aleksandra posmatrala sa prozora, oni su joj zapevali pesmu Šabana Šaulića  “Skini prsten s’ desne ruke”. Оna je, ne komentarišući, zatvorila prozor i legla u krevet.
Izgleda da je ova pesma bila kap koja je prelila čašu. Aleksandra je zaplakala, a Jovan je pokušavao da je uteši. Ona mu je priznala da definitivno ne želi da se uda. Rekla mu je i da je uplašena kako će se budući mladoženja ponašati prema njenim roditeljima. Plaši se mogućnosti da zbog njega ima problema u komunikaciji sa njima. Jovan i Aleksandra su nastavili ćaskanje o svojim ljubavima i životu van Akademije.

Povezane vesti

Back to Top