VIP tretman za buce

Pošto su saznali ko napušta Akademiju, takmičari su pomogli Ivani i Nataši da se spakuju. Njih dve su se pozdravile sa ukućanima i napustile Akademiju. Nataša trajno, a Ivana privremeno.
Sledećeg jutra, dok je deo ukućana trenirao u teretani, ostatak je trenirao u prirodi. Ovoga puta na Košutnjaku. U teretani su jednoj grupi naših Heroja treneri predstavili treću fazu treninga, najintenzivniju do sada. Prelazak u novu fazu treniranja, znači i izmenjen način ishrane, ali i određena pravila van termina treninga. Mrvica je ubeđivao Tanju kako će on, kada bude smršao izgledati izuzetno privlačno.  Rekao je da bi bez problema mogao da se takmiči na konkursu lepote samo da ima koji kilogram manje. Dodao je i da je siguran da će mu poći za rukom da reši i taj problem. Tanja se samo osmehivala na napore Mrvice da je osvoji.
Toma kao i u “Pantersima”, ne shavata ozbiljno nijedan problem, staresina koji brine i o higijeni za Tomu je domar, a  SOS savet – Direkcija. Već za stolom tokom ručka je započeta rasprava o dužnostima svakog Heroja na Akademiji. Naizgled, normalan razgovor se pretvorio u burnu raspravu o tome ko je kriv za haos i nehigijenu na Akademiji. Toma je sve nasmejao svojim načinom obraćanja starešini Akademije. VIP-ovci na Akademiji zasluzili VIP tretman, niko nije izbacen, Zorica prezivela i ovu nedelju. NaVIP merenju koje je usledilo, najanje kilograma je izgubila Zorica Marković, međutim, SOS služba je odlučila da ove nedelje poštedi sve VIP takmičare izbacivanja zbog njihovog zalaganja, upo**osti, a ponajviše zbog toga što nisu prekršili niti jedno pravilo Akademije.

POSLEDNJE VESTI