Kome je Zorica Marković lakirala nokte?

Ništa od venčanja

Aleksandra i Jovan su razgovarali o Aleksandrinom životu. Aleksandru je zaprosio njen dečko Boban, međutim, ona je priznala da su njih dvoje već razgovarali o prosidbi i budućem zajedničkom životu pre njenog ulaska na Akademiju. Rekla je da su se još tada dogovorili da prosidbe ne bude pred kamerama, posebno ne na Akademiji. Aleksandra je priznala Jovanu da još uvek nije sigurna da je želela da se to dogodi. Jovan ju je ohrabrio rečima, da mora da odluči i da preseče, jer joj konstantno razmišljanje o tome neće pomoći. Aleksandra je odlučila da preseče i da ne ide dalje sa veridbom.

Nebojša, koga svi ukućani zovu Ćale, je iskoristio popodne kako bi odspavao. Dok je spavao, Zorica Marković mu je nalakirala nokte i našminkala ga. Takav, Ćale je naorčito zapao za oko Mrvici, koji je zbog toga počeo da ga zove ujna. Ćale je sve prihvatio kao šalu, i nije se naljutio na Zoricu.

Nevaljala Zorica

Na prvom VIP merenju, najmanje procenata je smršao Lepi Bora, što je značilo da napušta Akademiju. Međutim, Neša iz Gagi Benda je uskočio umesto njega, jer je već odlučio da napusti Akademiju. Prinova u redovima VIP akademaca je pevačica Bucka, koja se takmičila u ranijim sezonama Zvezda Granda. To znači da je ekipa VIP u sledećem sastavu: Zorica Marković, Divna Karleuša, Bucka i Lepi Bora.

Takmičari su komentarisali VIP-ovce. Nijedan od takmičara nije imao zamerke na ponašanje, rad i zalaganje VIP Akademaca. Neki su izdvojili Zoricu Marković kao najveće osveženje na Akademiji.

[slideshow post_id=”125846″ exclude=”125872, 125873, 125869″]

Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top