Farma: Filip Panajotović izbačen, Stanija gazdarica

Publika ga vratila u rijaliti
Izbačen sa ‘Farme’

 

Maneken Filip Panajotović sinoć je napustio rijaliti Farma i odvojio se od svoje drage, starlete Stanije Dobrojević, koja je ostala na imanju u Lisoviću.

Kako je njegov protivnik u duelu, Filip Mitrović, odneo pobedu u kvizu znanja, rezultati glasanja su 45,21 naspram 54,79 odsto u korist nekadašnjeg učesnika muzičkog takmičenja Prvog glasa Srbije.

“Neke stvari sam svesno radio protiv sebe.  Pogrešio sam na svadbi, kad sam rekao da se Stanija prodala za nagradu. Nisam ljubomoran na Ša ali kada se u kući oko toga pravi galama, morao sam da joj skrenem pažnju. Neke stvari sam prećutao”, izjavio je Filip u intervjuu Aleksandri Jeftanović, dodajući da je zaljubljen u starletu.

“Jedva čekam da Stanija izađe sa imanja, da nastavimo vezu. Nisam rekao da neću stupati u veze na Farmi, već da neće biti seksa.”

Inače, sutra uveče će jedan od izbačenih farmera ponovo ući na imanje, a po svemu sudeći to će biti Filip. Šta vi mislite, da li će se on vratiti u rijaliti?

UPDATE: Kao što je to bilo i očekivano, ovoga jutra izabran je novi gazda Farme, a to je prema Filipovoj odluci Stanija.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top