Search
Close this search box.

Fotke iz bolnice – novi Instagram hit?

Iz vremena kada je tvrdila da nije operisala nos (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iz vremena kada je tvrdila da nije operisala nos (foto: Instagram)

Tema brojnih internet rasprava su granice u tome šta je prikladno postaviti na neku od društvenih mreža a šta ne. A šta mislite o ovom novom internet hitu?

Dok smo ranije fotografisali samo bitne momente u našim životima digitalno doba je donelo velike promene, pa tako danas manje-više svi fotkamo sve i svašta, a mnogo sadržaja završi i na društvenim mrežama. Vremenom se pomeraju granice šta je prihvatljivo, a šta ne, pa su tako fotke hrane ili selfiji iz kupatila postali normalni nakon prvobitnog jakog otpora i negativnih komentara.

Da li će fotke iz bolnice postati novi trend nakon što ga sve više poznatih ličnosti promoviše?

Caley Cuoco se fotkala kako bi odgovorila svima da je operisala sinuse, a ne nos. Ipak, kasnije je priznala da je, zapravo, korigovala svoj nos. I Lady Gaga se fotkala u bolnici sa maskom za kiseonik koju je nosila usled pada imuniteta zbog nagle promene nadmorske visine. Cara Delevingne je, takođe, objavila fotografiju iz bolnice na kojoj prima infuziju. Ipak, najdalje je, naravno, otišla Miley Cyrus koja suvereno nosi titulu vlasnice najaktivnijeg i najbizarnijeg celebrity Instagram profila. Ona je fotkala svoju ruku na kojoj se vršio operacioni zahvat uklanjanja ciste. Zar treba uopšte spominjati da je kasnije objavila bezbroj montaža ove fotke na kojima su joj Elvis Presley ili pizza u krvi?

Maska za kiseonik (foto: Instagram)
Maska za kiseonik (foto: Instagram)

Infuzija zbog bolesti ili previše alkohola? (foto: Instagram)
Infuzija zbog bolesti ili previše alkohola? (foto: Instagram)
I, naravno, (s)Miley! (foto: Instagram)
I, naravno, (s)Miley! (foto: Instagram)

Dve poznate voditeljke su iznele svoj stav povodom ove teme. Francuska voditeljka Kathie Lee u jednoj od svojih emisija je izjavila: „Ono što poznati objavljuju o svom privatnom životu je njihova stvar. Verujem da postoje ljudi koje i to zanima.“ 

Sličan stav ima i američka voditeljka Hoda koja kaže: „Pretpostavljam da je to okej. Ali, pitam se zašto to rade?“

Koji je vaš stav o ovome?

POSLEDNJE VESTI