Search
Close this search box.

Frizer objavio „zabranjenu“ fotku Kim Kardashian, ona mu uzvratila psovkom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Frizer Chris Appletone iznenadio je javnost, ali i samu rijaliti zvezdu Kim Kardashian uslikavši ju u jednom nezgodnom trenutku.

“Volim te, Kim”, napisao je Chris ispod fotografije na kojoj je pozirao uz uspavanu milionerku. Naime, Kim je zaspala na stolici dok joj je pravio frizuru, a Appletone je iskoristio priliku da to objavi na Instagramu.

Fotografija međutim i nije tako “kompromitujuća” jer je Kim našminkana sa zatvorenim očima, ali otvorenim ustima.

Ona nije ostala nema na ovu objavu svog saradnika.

“Je*eno te mrzim. Iscrpio si me”, glasio je njen komentar ispod fotografije. Njen odgovor nasmejao je mnoge i lajkovalo ga je više od šest hiljada ljudi, a fotografiju više od 170.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/CL4nQM2BaFn/?utm_source=ig_embed

Neki su istakli da Kim odlično izgleda čak i dok spava, dok su se drugi našalili s njom.

“Pokušaj da radiš, Kim, pa ćeš videti”, “Vrati mu”, “Lepo izražavanje od posvećene, dobre majke. Priča li i Nort tako?”, “Uspavana lepotica”, “Savršena čak i dok spava”, “Legenda kaže da je Chris misteriozno nestao iz svog doma nakon objavljivanja ove fotografije, samo je jedna ekstenzija ostala na mestu zločina”, komentarisali su Appletoneovi pratioci.

Inače, američki mediji poslednjih dana pišu da je Kim podnela zahtjev za razvod od Kanyea Westa nakon sedam godina braka.

Izvori bliski Kim kažu da je tužna, ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da je konačno spremna da krene dalje sa životom. Takođe navode i kako Kanjeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće uticati na odluku o starateljstvu nad njihovo četvoro dece.

Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad 4 dece.

POSLEDNJE VESTI