Gagi Đogani: Ne želim da Mladen živi u mom stanu!

Kao što znate u poslednje vreme se zaista dosta priča o VB romansi između Mladena i Anabele. Iako je nedavno rekao da više neće davati izjave po ovom pitanju, bivši muž Anabele, Gagi Đogani, opet izražava svoje negodovanje zbog ljubavnog života svoje bivše supruge.

“Češće sam bio u stanu koji je ostao Anabeli, jer je moj stan mali, pa deca ne bi imala taj komfor. Anabela i ja smo se razveli, ali sam uvek vodio računa o deci i dok smo bili u braku, a i sada. Zbog toga, iskren da budem, ne bih voleo da Mladen jednog dana živi u tom stanu jer mi je najvažnije da moja deca imaju mir”,

kaže za Alo! Gagi i dodaje da nije očekivao da će Anabelin ulazak u kuću Velikog Brata toliko uticati na decu, koja su mimo svoje volje umešana u njenu romansu sa Mladenom Radulovićem.

“Ne želim da iko više meša moju decu u vezu Anabele i Mladena. Ona ima pravo da radi šta hoće, ali moja ćerka Nina ima samo pet godina i ne zna ni šta je to rijaliti šou. Što se Lune tiče, ona ima 14 godina, maloletna je i nije lepo da bude dovedena u situaciju da priča šta misli o vezi svoje mame sa bilo kim. Želim da ih zaštitim od takvih pitanja” – priznaje Đogani, koji je bio u neprijatnoj situaciji kada mu je ćerka dolazila i žalila se kako je u školi svi ismejavaju zbog mame.

“Ja sam probao da ih utešim da je to sve samo šou, ali tu priču može da proguta samo Nina, Luna je ipak velika” – zaključuje brižni tata.

izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top