Gaj Riči Madonu zove „Ono“?!

Novine su mesecima i pre nego što su se razveli, šuškali o hladnom odnosu između Madone i sada već njenog bivšeg muža Gaj Ričija. Sada kad se sva buka oko razvoda stišava, saznajemo još pikantnih detalja. Izgleda da je njihov odnos bio led ledeni! Kako kažu zajednički prijatelji razvedenog para, njih dvoje se još u braku nisu podnosili, mesecima nisu imali seksualne odnose, Madona je i Ričija i decu izgladnjivala raznim Kabala dijetama, dok je Gaju zabranjivala čak i odlazak u pab da popije pivo!!!

Pa tako kada bi mu „prekipelo“ Riči se jadao svojim prijateljima: “ ‘Ono’ danas nije raspoloženo!“, aludirajući na klovna-ubicu iz filma „IT“ (u prvevodu Ono ili Stvar). A naravno ONO koje nije raspoloženo bila je njegova tadašnja žena Madona!!! Zamislite da neko na ovaj način priča o vama iza leđa??? Uuuu, gadno… Mora da je bilo BAŠ teško živeti sa perfekcionistom kao što je Madona. Inače danas, nekoliko meseci posle razvoda, Madona i Gaj još uvek nisu u nekim sjajnim odnosima, jer vode bitku oko starateljstva nad sinom Dejvidom. Naime, Madona želi da dečak boravi sa njom u Njujorku, dok Riči smatra da je London pravo mesto gde njegov sin treba da pohađa školu i odrasta.

18 Responses

  1. Madona je carica, i može da bira koga će čak i u tim godinama.

  2. super izgleda za svoje godine,mada previse misicavo za moj ukus.ne sumnjam da je Gaj pizdeo pored nje jer je isprogramirana kao robot,sve je podredila svom izgledu i karijeri.

  3. kada sam gledala na tv-u interviju sa njenim bratom rekla sam ona je monstrum i zrela za ludare…jeste da super izgleda za svoje godine, ali glas joj je bzv skroz, svoju popularnost zasnovala je na skandalima, jer na talentu sigurno nije…

  4. da se nisu svadlai nebi se ni razveli.Za svadju je potrebno dvoje.

  5. Ma ljudi tesko je nekad sa muskarcima a svaki muskarac misli da je pametan. Madona je bila stroga prema njemu a zasto to samo oni znaju…..

  6. tko se nasao prozvan da komentarira MADONU,uzas kak ste zeljni traca pa cak i kada vas se te stvari ne ticu,zalosni ste kao i uvijek……madona je ….madona

  7. MADONNA JE CUDO,MASINA! NIJE NI CUDO STO NI JEDNOG MUSKARCA NIJE ZADRZALA PORED SEBE,UHVATILA JE PILE,A PILETU ODGOVARA:)

  8. Gaj je car! Ona je luda! a i onaj sud je blesav ako sektasici dodeli dete!

  9. Ljudi, hajmo malo kulturnije pisanje. Tracaro, jel ces tek tako da dozvoljavas da se objavljuju ove vulgarnosti?

  10. smatram da tracara treba da baguje sve koji ovako nesto pisu,haloo svako ima pravo da izrazi svoje misljenje naravno bez vulgarnosti,ociglednoosoba koja se potpisje kao madona ne zna sta je rec demokratija i treba da se stidi svog pisanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI