in

Gal Gadot je na filmu ‘Čudesna žena’, a kod kuće ‘čudesna majka’


(foto: Instagram.com/gal_gadot)
(foto: Instagram.com/gal_gadot)

Ako ste u bioskopima ovih dana pogledali film Čudesna žena, onda znate da je Gal Gadot prava akciona junakinja.

Ali izraelska glumica prava je heroina ne samo na filmskom platnu, već i u stvarnom životu, i publika je 32-godišnju zvezdu zavolela upravo zbog njene neposrednosti. Na Instagramu Gal često deli fotografije iz svog privatnog života, a nedavna fotka bez šminke oduševila je sve njene pratioce i za kratko vreme prikupila preko milion lajkova.

Nije samo smelost Gal da pokaže lice bez šminke ono što je izazvalo oduševljenje, već i ono što je majka dve devojčice napisala u opisu pored fotografije.

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

„Besana noć sa tromesečnom bebom koja pati od grčeva u stomaku, a moja petogodišnjakinja me je rano probudila. Otišla sam u baštu na malo svežeg vazduha i šoljom kafe da se probudim i sada gledam Cat in the hat sa ćerkom“, napisala je lepa glumica pored fotografije koju je fotografisao njen suprug Jaron Versano.

A post shared by JaronVarsano (@jaronvarsano) on

Par je u braku 10 godina i nedavno je Jaron pokazao koliko je ponosan na svoju suprugu, veoma zanimljivom fotografiom na kojoj nosi majicu sa siluetama žene i ‘Čudesne žene’: „Vaša žena i moja žena“, stoji na majci koja je pobrala simpatije mnogih na Instagramu.