Prati nas

Bizarno

Provaljena: Maja Berović reklamira Huawei dok koristi iPhone

Maja Berović nedavno je postala zaštitno lice mobilnih telefona brenda Huawei, no izgleda da ne može da se reši starih navika, pardon, telefona.

Trenutno najtraženija pevačica u regionu redovno objavljuje fotografije navodno nastale telefonom koji reklamira, no pratioci na Instagramu shvatili su da ona telefon ne koristi u privatne svrhe.

Za sve su krivi emotikoni, koje je objavljivala na Instagram storyju, a za koje se vidi da su stavljeni sa telefona marke iPhone, za koji se pretpostavlja da ga Maja koristi.

“A na storiju ajfon smajlići, kako sad to,” upitala ju je devojka koja je prati, ali Maja nije imala adekvatan odgovor. “Treba se pomiriti sa činjenicom da je Huawei #1” odgovorila je.

Ipak, pratioci nisu bili zadovoljni odgovorom. “To i dalje ne objašnjava zašto su ajfon smajlići na storiju bebo” drugi joj je napisao, ali pevačica ovoga puta nije odgovorila.

Inače, ovo nije prvi put da neki od ambasador telefona Huawei ima ovakvih problema. U januaru ove godine, Wonder Woman Gal Gadot, koja je zaštitno lice ovog brenda na svetskom nivou, objavila je entuzijastični video na twitteru, u kome je navela koliko je zadovoljna Huawei telefonom. Jedini problem bio je taj što je tvit poslat sa – iPhona.

Gal se kasnije obratila javnosti i otkrila da je netačno da ona koristi iPhone.

“Volim moj Huawei P20 i Mate10Pro. Oni su mi važni gde god da sam u svetu. Ponekad se oslanjam na moj tim, koji objavljuje duže videe. To se dogodilo i ovde,” objasnila je ona, ali je isto tako i zamenila video objavljen sa iPhona.

5 komentara

5 Comments

 1. Maya

  17. 04. 2019. at 16:21

  Huawei je krs !!!!!!!

 2. Nina

  17. 04. 2019. at 19:47

  Ovo nije skandal za nju nego za ovaj brend, nju baš briga, uzima pare kako god okreneš

 3. Lola

  17. 04. 2019. at 20:24

  hUAWEI SU NAJBOLJI TELEFONI,AKO SI SPOSOBAN DA GA KORISTIS.aKO SI RETARD,NARAVNO DA CES GA POKVARITI.

 4. SamoKazem

  17. 04. 2019. at 20:43

  Gluposti, neinformirani ste, nova P30 serija Huawei mobitela omogucuje biranje svih emotikona koje ce te koristiti, Maya je vjerovatno izabrala taj paket smajlica, i ja ga koristim jer mi je najljepsi. Malo prelistajte karakteristike uredjaja pa onda pisite gluposti!

 5. Daisy Duvall

  18. 04. 2019. at 10:52

  Shocking :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top