Search
Close this search box.

Gde odmaraju naši teniseri?

Evo odgovora:

Jelena Janković je, kao što sam vam već pisala bila na Maldivima sa dečkom Mlađanom Janovićem. Evo šta Jelena kaže na svom zvaničnom sajtu o svom odmoru: „Predivne peskovite plaže, egzotični ambijent, druženje s ljudima koje volim bili su dovoljni da napunim baterije za nove izazove koji stoje ispred mene. Sok od manga, prva jutarnja kafa, šetnja obalom, sve su to male stvari koje me čine srećnom i rasterećuju od pritiska kojem su teniserke izložene.“ Mmmmm, Jeco lepo zvuči!

Ana Ivanović je kao i Jelena odmor provela sa svojim dečkom Fernandom Verdaskom. Bili su u žiži interesovanja španskih medija. Pa kako i ne bi bili kad su tako preslatki zajedno. Prema navodima španskih medija,Ana je  kupila luksuznu vilu u naselju Son Vida, u brdima iznad Palma de Majorke.

Novak Đoković je u Beogradu, gde je otvorio svoj restoran Novak.I novogodišnje praznike će provesti u našem gradu kog se kako kaže jako uželeo.

Najbolji teniser sveta u dublu Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina trenutno borave na Floridi, gde se Mina porodila pre nekoliko dana. Zimonjići su dobili blizance, Leona i Lunu. Evo šta je izjavila novopečena mama: „Ovaj deo godine Nenad i ja provodimo u Floridi zbog njegovih priprema za novu sezonu. Zato smo se i odlučili da se porodim ovde, kako bismo bili zajedno u tom trenutku. Naš dom je u Beogradu.“

Viktor Troicki i njegova devojka, manekenka Sunčica Travica, odmarali su se u Egiptu, u poznatom letovalištu Šarm el Šeik.“Napokon smo imali malo više vremena da se odmorimo i posvetimo jedno drugom. Bilo je prelepo, ja sam odavno imala želju da otputujem u Egipat i, eto, želja mi se ispunila. Ujutru smo ustajali rano kako bismo što pre išli na plažu, a uveče smo više šetali po centru i išli u kafiće. Više nam je prijala ta mirnija varijanta, pa smo izbegavali diskoteke. Zaista smo želeli da se odmorimo od svega i uživamo u zajedničkim momentima,“ rekla je Sunčica.

Janko Tipsarević je takođe odmor uglavnom proveo u Beogradu sa svojom devojkom Biljanom Šešević, sa kojom je dve godine u vezi. Već sam vas izvestila da će se oprobati i kao glumac u novoj seriji Gorčina Stojanovića Ono kao ljubav.

izvor: Blic

POSLEDNJE VESTI