Prati nas

Vesti

Glumac Igor Pervić preminuo u 52. godini

Igor Pervić je umro jutros u stanu svoje majke Lidije Pilipenko, u Beogradu, nakon teške bolesti. Imao je 52 godine.


Glumio je u mnogim filmovima kao što su “Crni bombarder”, “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Sivi dom” i poznatim serijama “Ranjenik”, “Vuk Karadžić”, a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo sedam godina.

On se na jedno vreme i povukao iz javnosti, a u poslednjih godinu dana glumio je u serijama “Šifra Despot”, “Urgentni centar”, “Žigosani u reketu” i “Nemanjići – rađanje kraljevine”.

Komšije ga navodno nisu viđale mesecima i govore da je retko kada izlazio iz kuće. Kako navodi komšiluk, o Perviću je brinula njegova majka Lidija.

Pervić je nekada bio zavisnik od heroina, a imao je ludu sreću što je ostao živ. Glumac je priznao da je s lepkom počeo sa 13 godina, potom je prešao na LSD, a već u 17. godini je probao heroin, i to je bio početak njegove agonije.

“Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom, promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu,” ispričao je Pervić.

Nakon što se izlečio od droge, Pervić je nastavio da se bavi glumom i pojavio se u serijama “Moj rođak sa sela”, “Seljaci”, “Cvat lipe na Balkanu”, TV filmu “Doba Dunđerskih”, “Zvezdara”, “Santa Maria della Salute”…

2 komentara

2 Comments

  1. Tea

    24. 04. 2019. at 02:52

    Ja sam iznenadjena da je i ovoliko ziveo. Ja sam ga znala jos kao klinka i svi smo pricali da nece dugo jer je uvek bio uradjen.

  2. lulu

    24. 04. 2019. at 07:42

    jeste tačno, poživeo je dosta s obzirom kako je živeo. To je ta generacija koja je na žalost stradala od hereoina kao pokošena, a Igor je mogao da ima sve samo da se nije drogirao. Neka mu je laka zemlja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top