Glumac iz filma „Milioner sa ulice“ preminuo od raka

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Poznati bolivudski glumac Irrfan Khan, koji je ostvario zapažene uloge u ostvarenjima „Park iz doba Jure“ i „Milioner sa ulice“, preminuo je u 54. godini.
Kan je preminuo u bolnici u Mumbaju a ranije je javnost obavestio da boluje od raka. Smrt je, kako mediji pušu, nastupila usled komplikacija sa infekcijom debelog creva. Povodom smrti glumačke zvezde oglasio se i Kanov predstavnik za medije. „Žalosno je što ovog dana moramo da prenesemo tužne vesti. Irfan je bio snažna duša, neko ko se borio do samog kraja i uvek je inspirisao sve koji su mu bili u blizini. Okružen ljubavlju, i porodicom za koju se najviše brinuo, otišao je na nebesko prebivalište. Svi se molimo i nadamo se da je u miru“, izjavio je pirtparol. Kan je ostvario uloge u više od 100 indijskih filmova i važio je za glumca sa izuzetno plodonosnom karijerom. Vest o njegovoj smrti je udarna u indijskim medijima.
Ipak, glumac sa brojnim nacionalnim nagradama, nije se ograničio samo na bolivudske hitove. Radio je u holivudskim filmovima, uključujući Milionera sa ulice u kojem je glumio policajca, u Spajdermenu, Parku iz doba Jure, Pijev život… Bio je oženjen, otac dvoje dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI