Glumac izgleda sve gore: Matthew Perry se vratio porocima?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Fotografije Metta koje su pokrenula priču da se on vrato porocima (foto: Rex)

Pre nekoliko dana, objavjene su fotografije Matthew Perryja na kojima on izgleda veoma zapušteno, sa bradom i nekoliko kilograma viška.

Glumac se trenutno nalazi u Londonu, gde priprema predstavu koju je sam napisao i zbog obaveza nije prisustvovao snimanju specijalnog televizijskog programa na kom se, po prvi put nakon više od decenije, ponovo okupila ekipa serije Prijatelji. Perry je više puta otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću od lekova i alkohola, i nedavno je sve šokiralo njegovo priznanje da se „ne seća tri godine snimanja serije“. Zato su mnogi, kada su videli kako sada izgleda, odmah počeli sa nagađanjima da se on ponovo vratio starim navikama.

Sporna naslovna strana časopisa koji optužuje Perryja da ponovo pije alkohol i lekove (foto: Star)

Na naslovnoj strani magazina Star je pojavila priča neimenovanog izvora koji trvdi da Matthew u poslednje vreme „nije bio svoj“ i da „ima česte promene raspoloženja“. „On uvek govori da je to zbog nedostatka sna, ali njegovi prijatelji misle da je nešto drugo u pitanju. Svaki put kada bi ponovo počeo da pije i koristi lekove, počinjalo je njegovim nekontrolisanim ponašanjem“, tvrdi izvor. „Porodica i njegovi bliski saradnici su zabrinuti za njega, ali on upo**o odbija njihovu pomoć“. Međutim, predstavnik za štampu slavnog glumca oštro odbacuje ove navode kao „neistinite“.

Glumac je pre nekoliko dana iznenadio sve kada je priznao da se zbog pića ne seća tri godine snimanja 'Prijatelja' (foto: Wenn)
Glumac je pre nekoliko dana iznenadio sve kada je priznao da se zbog pića ne seća tri godine snimanja ‘Prijatelja’ (foto: Wenn)

Da li je glumčev izgled posledica vraćanja porocima ili samo velikog stresa pod kojim se trenutno nalazi, ostaje da vidimo, ali nadamo se da je drugo u pitanju.

POSLEDNJE VESTI