Search
Close this search box.

Matthew Perry neće biti deo specijala sa ostalim kolegama iz ‘Prijatelja’

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Perry je otkrio, da zbog obaveza u pozorištu u Londonu, neće moći da se pridruži kolegama na snimanju specijala ‘Prijatelja’ (foto: PA)

Sve je oduševila vest koja je objavljena pre nekoliko dana o ponovnom okupljanju glumaca iz serije Prijatelji.

Ali uzbuđenje je malo splasnulo kada je otkriveno da će specijal biti u formi dokumentarca i da Matthew Perry neće biti deo njega. On je dodao da će okupljanja biti, ali ne na način na koji su se obožavaoci isprva ponadali. Gostujuću u emisiji Grahama Nortona, čuveni Chandler Bing je rekao da će on iz Londona predstaviti svoje kolege koji odaju počast reditelju Jamesu Burrowsu. On neće biti u studiju sa kolegama Matt LeBlancom, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom, Jennifer Aniston i Courtney Cox, koji će bitu u Los Anđelesu sa još mnogo glumaca iz serija koje su obeležile 40-godišnju karijeru čuvenog reditelja.

Matt u Londonu priprema komad koji je sam napisao i u kom tumači glavnu ulogu (foto: Wenn)

„Ovo nije okupljanje kakvom su se svi nadali. Ovim odajemo počast našem reditelju Jimu Barrowsu. Ostalih pet Prijatelja će biti u specijalu, a ja ću ih najaviti Londona. Imam predstavu ovde i nažalost neću moći da im se pridružim“, rekao je Perry, će 2. februara na londonskom West Endu premijerno izvesti svoj komad The End Of Longing.

POSLEDNJE VESTI