Search
Close this search box.

Glumac se potukao sa producentom i izbačen iz serije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Thomas otpušten iz serije ‘Criminal minds’ nakon 12 godina (foto: CBS)

Glumac Thomas Gibson više nije zvezda serije Zločinački umovi. On je otpušten jer je udario producenta.

Gibson je došao u sukob sa producentom na snimanju u studiju u Los Anđelesu prošlog meseca. Producentske kuće ABC Studios i CBS televizija donele su zajedničku odluku da ga isključe iz daljeg snimanja. Gibson je u hit seriji igrao specijalnog agenta Aarona Hotchnera, a u četvrtak se obratio javnosti otvorenim pismom. „Na snimanju je došlo do kreativnih razlika i razmirica. Veom mi je šao što se tako odigralo“, kaže on.

Uskoro počinje prikazivanje 12. sezone (foto: CBS)

54-godišnji glumac, koji se prethodno proslavio u sitkomu Darma i Greg, u seriji Zločinački umovi igra od njenog početka, 2005. godine. „Volim Zločinačke umove i zadnjih dvanaest godina sam u njih uložio i srce i dušu. Želeo sam da ostanem u seriji do kraja, ali to sada neće biti moguće. Želeo bih samo da se zahvalim producentima, scenatistima, glumcima i sjajnog ekipi i naravno, najboljim obožavaocima koje jedna serija može da ima“, stoji u Gibsonovom saopštenju.

Još uvek nije poznato kako će se u novim epizodama objasniti njegovo odsustvo, a dvanaesta sezona počinje da se prikazuje 28. septembra.

 

 

POSLEDNJE VESTI