in

Glumica Courtney Cox iznenadila je obožavateljku na proslavi rođendana!


Nekadašnja zvezda serije Prijatelji, Courteney Cox iznenadila je jednu od obožavateljki serije na njen dvadeset treći rođendan!

Prošle nedelje Courtney Cox posetila je obožavateljku Suzy Antonyan na njen dvadeset treći rođendan. Suzy je jedna od najboljih prijateljica popularnog jutjubera Davida Dobrika, koji zapravo i stoji iza ovog magičnog iznenađenja.

View this post on Instagram

Friends

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on

David je u nedavnom intervjuu za ET izjavio da su dva njegova prijatelja naletela na ćerku pomenute glumice i da su tada krenuli sa planiranjem velikog iznenađenja za zajedničku prijateljicu.

Onda smo spojili sve delove,“ objasnio je David navodeći da je Suzy jedan od najvećih fanova serije. „Sve smo organizovali i tog dana kada je Cox došla da je iznenadi, Suzy je nosila majicu sa logom“Prijatelja“ , potpuno slučajno, jer se zadesilo da je neposredno pre toga bila na okupljanju fanova serije.“  

David je svojevremeno na svom kanalu snimao parodiju popularne serije , a za ET je još objasnio i da se brinuo da će ga neko od glumaca tužiti zbog toga.

Ne verujem da je imala predstavu ko sam ja, mislim da je njena ćerka bila dovoljno ljubazna da je lepo zamoli da nam učini uslugu“ , izjavio je jutjuber.