Prati nas

Foto

Glumica na stubu srama zbog neprimerene fotografije sina

Glumica se zbog ove fotografija našla na meti kritika (foto: Instagram)

Glumica se zbog ove fotografija našla na meti kritika (foto: Instagram)

Kažu da je za odgajanje dece potrebno čitavo selo, ali Olivia Wilde bi možda želela da to selo nije toliko kritički nastrojeno.

Bivša zvezda serije House se našla na udaru kritika kada je objavila nagu fotografiju jednogodišnjeg sina Otisa, kog ima iz veze sa kolegom Jasonom Sudeikisom. Na spo**oj fotografiji dečak pozira bez odeće, samo sa kaubojskim šeširom na glavi, i deluje kao da se zabavlja, a Olivia je pored fotke napisala: “Goli kauboj”. Međutim, ovakvo eksponiranje dece je mnogima zasmetalo i usledila je bujica negativnih komentara.

“Zašto objavljivati gole fotografije deteta? Ima toliko ludaka svuda oko nas”, bio je jedan od komentara, dok je drugi bio u sličnom maniru: “Mnogo više ljudi nego što bi trebalo će lajkovati ovu fotografiju. Golotinju deteta ne bi trebalo postavljati na insternet gde ostaje zauvek”, dok su se neki sa osudama išli toliko daleko, da su pretili da će fotografiju prijaviti zbog neprimerenog sadržaja i dečje po**ografije.

Glumica se za sada nije oglašavala povodom ovakvih napada. Da li i vi delite mišljenje korisnika Instagrama da u ovoj fotografiji ima nečeg neprimerenog ili će jedinu štetu ona naneti Otisu kada počne da izlazi i drugovi pronađu ovaj portret iz mladosti?

4 komentara

4 Comments

 1. k

  16. 12. 2015. at 19:30

  Boze, bolenicima ce biti privlacna slika samog deteta sa i bez garderobe. NAma normalim ovo je samo simpaticno. Zapadna civilizacija se totalno izopacila.

 2. nn

  16. 12. 2015. at 21:25

  Mene recimo najvise nervira kad roditelji malu decu ljube u usta ..To mi je tako fuj da nemam reci..Kad to vidim smuci mi se…Svako ima svoje bakterije i ne treba to deliti sa svojom decom…

 3. Bea

  16. 12. 2015. at 22:01

  Meni je to ok i slatko ali ako ima psihopata na sve strane, ne treba to objavljivati i tacka.Ona time ohrabruje i druge roditelje da kace takve slike, pa nek je jedno dete od te na meti pedofila, opet je uzas.

 4. jana

  16. 12. 2015. at 22:23

  jao majko moja mila. navedite mi nekoga koga poznajete a da nema svoju golisavu fotku iz ranog detinjstva. i to “eksplicitniju” od ove. bolenih li ljudi! sta je sledece? nekome ce smetati da deca trckaraju golisava po plazi jer mozda vreba negde neki ludak… fotka je medena.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top