Search
Close this search box.

Glumica na stubu srama zbog neprimerene fotografije sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica se zbog ove fotografija našla na meti kritika (foto: Instagram)

Kažu da je za odgajanje dece potrebno čitavo selo, ali Olivia Wilde bi možda želela da to selo nije toliko kritički nastrojeno.

Bivša zvezda serije House se našla na udaru kritika kada je objavila nagu fotografiju jednogodišnjeg sina Otisa, kog ima iz veze sa kolegom Jasonom Sudeikisom. Na spo**oj fotografiji dečak pozira bez odeće, samo sa kaubojskim šeširom na glavi, i deluje kao da se zabavlja, a Olivia je pored fotke napisala: „Goli kauboj“. Međutim, ovakvo eksponiranje dece je mnogima zasmetalo i usledila je bujica negativnih komentara.

„Zašto objavljivati gole fotografije deteta? Ima toliko ludaka svuda oko nas“, bio je jedan od komentara, dok je drugi bio u sličnom maniru: „Mnogo više ljudi nego što bi trebalo će lajkovati ovu fotografiju. Golotinju deteta ne bi trebalo postavljati na insternet gde ostaje zauvek“, dok su se neki sa osudama išli toliko daleko, da su pretili da će fotografiju prijaviti zbog neprimerenog sadržaja i dečje po**ografije.

Glumica se za sada nije oglašavala povodom ovakvih napada. Da li i vi delite mišljenje korisnika Instagrama da u ovoj fotografiji ima nečeg neprimerenog ili će jedinu štetu ona naneti Otisu kada počne da izlazi i drugovi pronađu ovaj portret iz mladosti?

POSLEDNJE VESTI