Search
Close this search box.

Olivia Wilde drastično promenila frizuru da ne podseća na Melaniju Trump

Oh what’s up, BLONDE LIFE ?

Фотографија корисника Olivia Wilde (@oliviawilde) дана

Olivia Wilde je odličila da promeni imidž.

Lepa glumica se pojavila na promociji najnovije Tiffany & Co.’s Tiffany HardWear kolekcije u Njujorku sa novom frizurom – kosu je skratila i ofarbala u plavo, ali je ostavila prirodan tamni izrastak.

Nešto kasnije, Olivia je naletela na svoju drugaricu Kate Maru i fotograf je uslikao dve dame usred napada smeha – možda jer su slučajno ponele identične bob frizure.

„Ono kada se pojaviš na zabavi sa novim izgledom i ispostavi se da iz gužve izdvojiš baš svoju prijateljicu koju nisi videla godinu dana. Bilo je zabavno snimiti novu #TiffanyHardWear kolekciju večeras. Hvala što ste nas ugostili @tiffanyandco! #TiffanyPartner #iloveyoukatemara,“ napisala je glumica uz fotografiju.  

Wildeova nikada nije imala problem sa eksperimentisanjem, pa je često menjala i isprobavala nove frizure, ali je bila poznata po svojoj dugoj, smeđoj kosi, koju je pre par nedelja skratila iz političkih uverenja – nije htela da podseća na Melaniu Trump.

„Osećam se super, očigledno. Hvala maestru @harryjoshhaia na novoj frizuri“, napisala je tada, dodavši hashtag #nomoremelaniahair.

Feelin myself apparently. Thanks to the master @harryjoshhair for the chop. #nomoremelaniahair

Видео запис корисника Olivia Wilde (@oliviawilde) дана

POSLEDNJE VESTI