Search
Close this search box.

Glumica u šestoj deceniji izgleda nikad bolje: pogledajte nove fotografije sa plaže

Glumica i nekadašnji supermodel Brooke Shields stala je pred objektiv Helene Christensen i snimila fotografije za pamćenje.
Njihova saradnja nije prošla neprimećeno, jer su obe dame neke od najboljih fotografija objavile na svojim Instagram profilima. Reč je o fotografijama Brooke u crnom kupaćem kostimu, u kojem se izvija po svom travnjaku, ali i, druge u žutom kostimu u kojem pozira na peščanoj plaži. „Radim na nečem posebnom sa svojom prijateljicom Helenom Christensen. Ti si neverovatna,“ napisala je ispod fotografija Brooke. Glumica, koje se mnogi još sećaju po hit filmu iz 1980. godine, Plava laguna, sada ima 55 godina.
Na njenu lepotu i senzualnost nije ostala imuna niti Helena koja je napisala: „Uhvatiti čovekovu suštinu nije uvek tako jednostavno. Uvijek želiš da zagrebeš ispod površine, kako bi pronašao ranjivost, sirovost, ali i pravu istinu skrivenu u njihovom srcu i umu.“ „Ova prelepa žena je netko ko pokazuje sve te kvalitete ispred mog objektiva već godinama i zahvalna sam što je imam, ne samo kao inspiraciju za svoje fotografije, već i za brižnog, pametnog i iskrenog prijatelja,“ dodala je.

POSLEDNJE VESTI