in

Goca Tržan već mesecima u vezi sa Markom Lakićevićem

Sve su glasniji tračevi da je brak pevačice Goce Tržan okončan zbog njene vanbračne afere. Dnevni listovi u Srbiji i danas se bave ovom temom, a najinteresantnije je to da je Goca navodno već mesecima u vezi sa dotičnim Markom Lakićevićem.

Kako saznaje Alo! od odlično obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti, Goca i Marko su započeli romansu početkom aprila, i to u Škotskoj:

„Njih dvoje su se upoznali još ranije i među njima su odmah sevnule varnice. Priliku da više vremena provedu nasamo dobili su kada je firma za koju radi Lakićević organizovala put u postojbinu najpoznatijih viskija za nekoliko javnih ličnosti. Tako su njih dvoje, zajedno s njenom koleginicom Jelenom Tomašević i voditeljem Ivanom Ivanovićem, koji je kasnije ni kriv ni dužan prozivan kao Gordanin navodni ljubavnik, otišli u Škotsku.“

„Kako se priča, na tom putu su se ona i Marko smuvali, nakon čega više nisu ni pokušavali da odole jedno drugom. Iako je udata žena, nju je zaljubljenost u novog muškarca toliko obuzela, da je često, kako se može čuti, sate, pa i čitave noći, provodila u njegovom stanu na Vidikovcu, ispred kojeg se često mogao videti njen automobil. Ne znam kako je mužu obrazlagala odsustva iz kuće, ali on je izgleda imao poverenja u nju i za to vreme je čuvao njihovu ćerku Lenu. Povrh svega, Goca je sve vreme po medijima vrtela svoju dobro poznatu ploču o srećnom braku i podgrevanju strasti sa mužem“ – zaključuje sagovornik.

Na sve ovo Goca je prokomentarisala novinarima da malo prate njenog bivšeg muža, a da nju puste da živi svoj život.