Gocin bivši muž poručuje: Ona je labilna!

Ivan kaže da je Goca labilna

 

Iako su pre nekoliko godina stavili tačku na svoju bračnu zajednicu, Goca Tržan i Ivan Marinković tokom jučerašnjeg dana ratuju putem medija.

Povod sukoba bivših supružnika je Ivanov intervju nedeljniku Puls u kome je izjavio da zahtevao od Goca da ga oslobodi obaveze solidarnog dužnika za stan, što je ona, navodno odbila. Tržanka je onda poslala saopštenje medijima, u kome je otkrila da je Ivan potkradao, te da joj je slao preteće poruke, zbog čega ga je prijavila policiji.

“Sa računa na koji sam ga, poput svake glupe supruge ovlastila, potrošio je moj mučno stečeni štek. Zaboravio je da pomene detalj koliko hiljada evra je ukrao krišom sa tog računa”, stoji u Gocinom saopštenju za javnost. Ivan, pak, u izjavi dnevnm listu Blic negira da je potkradao bivšu ženu.

“To je laž. Nikada me u životu nije ovlastila po računu, a to se može lako proveriti u banci u kojoj oboje imamo račune. Ona je labilna. I pre mene je imala suicidne namere, a i tokom braka sa mnom. Svaki put kada bismo se posvađali, pretila je da će skočiti sa terase. Novac koji pominje, 2.000 evra podigao sam sa svog računa, to je moje. Ona je ta koja je od prijatelja pozajmljivala novac, i to za krpice i lagodan život koji joj je falio, kada nismo imali. Kada sam je upoznao, njen račun je bio prazan, jer je ojadio bivši dečko. Stalno je plakala… Nije mogla da podnese skroman život”, otkriva Ivan za izvor.

“Nekad se osećam kao da nosim težinu celog sveta na ramenima… Mogu ja puno da podnesem, ali nekad mi klecaju kolena…”, napisala je Goca pre samo dva sata na svom zvaničnm Facebook nalogu.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top