in

Gwen Stefani i Blake Shelton će postati roditelji?

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Prema najnovijim saznanjima poznati par Gwen Stefani i Blake Shelton će postati roditelji. Par još uvek nije zvanično potvrdio vest jer žele da trudnoću drže podalje od javnosti što je duže moguće. Razlog tome mogu biti i negativni komentari koje je dobila pevačica kada se našalila u aprilu.

„Oni zapravo nisu ni pokušavali da spreče trudnoću. To je nešto što su oboje želeli, ali su smatrali da je taj brod odavno otplovio“, rekao je izvor blizak paru, koji otkriva da je pevačica trudna već nekoliko nedelja i da očekuje devojčicu.

Naime, pevačica je godinama pokušavala da proširi porodicu sa bivšim suprugom Gavinom Rossdalom, ali nešto nije išlo po planu. 46-godišnja pevačica je bila ubeđena da su razlog neplodnosti zapravo njene godine. Zbog toga je ova vest toliko iznenadila pevača i pevačicu.

@blakeshelton @nbcthevoice #goaheadandbreakmyheart tonight! Omg ❤️Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Mnogi su se zapitali da li ova novost znači i da će par stati na ludi kamen. Izvor navodi da Blake ima veliku želju da oženi popularnu koleginicu, ali oboje se slažu da je beba na prvom mestu. Oni su se složili i da je život u Oklahomi idealan za bebicu koja će navodno na svet doći u oktobru. „Tamo je skroz drugačije u odnosu na svo ludilo u Holivudu. Kada je Gwen odvela svoje dečake da posete Blakevo imanje u Oklahomi, oni su bili oduševljeni okruženjem„, potvrdio je izvor.  

@blakeshelton @nbcthevoice #goaheadandbreakmyheart Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on