Hajdi Klum- zaustavlja saobraćaj!

I to ne zbog bilo čega! Razlog je promocija novog brushaltera modne kuće Viktorija Sikret, koji se simbolično zove „The Perfect One“. Baš dobar naziv! Sve žene stalno tragaju za savršenim komadom rublja, a devojke kako kažu u Viktorija Sikretu ovo je upravo onaj brus za kojim ste toliko tragale…

hajdi-klum

Još jedan razlog koji ovaj novi proizvod VS čini još atraktivnijim je promoterka Hajdi Klum, čiji je lik osvanuo na ogromnom kamionu, tako da su se svi na ulicama L.A.-a okretali i zastajali kad bi ugledali Hajdi u natprirodnoj veličini, i to samo u brushalteru The perfect One!

hajdi-klum11

Manekenka i voditeljka rijaliti šoua „Project Runaway“ prelepa Hajdi pojaviće se u kako kažu vrelom promotivnom spotu za ovaj novi brushalter, koji kako kažu čini čuda, jer garantuje najbolji mogući izgled vašeg poprsja i nešto je najudobnije što ste ikad nosili. Eh, bilo bi lako da sve izgledamo tako dobro kao Hajdica… :)

2 Responses

  1. izgleda kao lutka! a taj brus, kad bismo mogli da ga kupimo u Srbiji, pa da isprobamo da li je stvarno tako dobar… eh!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI