Prati nas

HAOS NA SNIMANJU TLZP-a: Slavica Ćukteraš histeriše, neće da glumi koleginicu!

Slavica u TLZP-u ( foto: instagram )

Slavica u TLZP-u ( foto: instagram )

Šou program Tvoje lice zvuči poznato još uvek nije počelo, a jednoj od učesnika u šouu, pevačici Slavici Ćukteraš, već nešto nije po volji. 

Na snimanju prve epizode ovog šoua, Slavica je trebalo da imitira koleginicu Vesnu Zmijanac, međutim, pevačici se to nije svidelo jer kako kaže ne može dovoljno da se istakne u toj ulozi, pa je napravila pometnju na snimanju.

Iako mnogi smatraju da bi trebala da ispoštuje ovu šansu koja joj je data posle par godina i da se vrati na estradu, pevačica se čvrsto drži svojih zahteva i principa. Iz javnog života se povukla i otišla sa dečkom, golmanom, Vladimirom Avramovim, sa kojim je najpre živela u Italiji pa u Japanu.

Slavica Ćukteras i Vladimir Avramov ( foto: story )

Slavica Ćukteras i Vladimir Avramov ( foto: story )

Slavica Ćukteraš se tek pre nekoliko nedelja vratila u Srbiju da bi postala deo jedne od najgledanijih emisija, ali sa medijima ne želi da ima nikakav kontakt, pa je zabranila da joj novinari na snimanju šoua postavljalju privatna pitanja, što je bio i jedan od njenih uslova. Navodno, ne želi da komentariše dešavanja na ljubavnom planu. Pristala je da govori isključivo o šou-programu.

“Puna je sebe. Malo komunicira s ostatkom ekipe i voli da sve bude po njenom. Kad je dobila zadatak da u prvoj emisiji bude Vesna Zmijanac, to joj se uopšte nije dopalo, ali je ipak pristala. Ipak, najteže joj je palo kada je morala da se maskira. Stalno je imala primedbe na šminku, na masku…” izjavio je izvor blizak produkciji za Blic.

Šou Tvoje lice zvuči poznato počinje u nedelju veče na kanalu Prva.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. XXX

    04. 03. 2016. at 21:30

    Dobar marketing pred pocetak nove sezone nece da skodi ;) Daleko je ovo od istine, ne verujem da Slavica ne prihvata imitacije, svesna je gde je dosla i svrhe koju ovo takmicenje zapravo ima, a to je humanost! Slavica je uvek bila iskrena, nije mutila, pricala je iskreno i direktno… Uvek daleko bolja od Tanje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top