Hari Mata Hari isprozivao pevače koji nastupaju u Areni, Dara mu nije ostala dužna

Hari Mata Hari će uskoro održati svoj koncert u Sava centru, zbog čega je nedavno održao konferenciju za štampu. Tom prilikom je rado progovorio i isprozivao sve pevače koji prave koncerte u Areni.

“Beogradska arena je postala stvar prestiža, meni to liči na žurke na splavu. Odnosno, to je postao prostor za održavanje zabave, a Sava centar je mesto za kulturu. Ne mislim da je to loše i ne želim da vređam pevače koji pevaju u Areni. Jednostavno, mislim da ljudi tamo idu da se zabave, a u Sava centar da bi slušali muziku. Trebalo bi rok, džez i bluz muzika da imaju svoj prostor u Beogradu’’, izjavio je pevač.

Ove reči su naravno najviše uvredile pevače koji su već zakazali koncert ovog proleća, na čelu sa Darom Bubamarom, koja je momentalno odgovorila na ove prozivke.

‘’Nikada nisam bila u fazonu da pričam to je fuj ako nešto ne mogu da uradim. Teška su vremena i onaj ko nastupa u Areni mora da bude veoma popularan zato što je velika kriza. Ne bih se složila da je to u fazonu splavova jer puno košta, ozbiljne su pripreme. Šta se javlja Hari Mata Hari? On ni u ono vreme kada je bio slavan nije punio Arenu, a kamoli sad. Sjajan je pevač i obožavala sam ga kao klinka, sad sam se baš razočarala. Pozvala bih ga da mi bude gost, da vidi kako je pevati pred punom halom’’, izjavila je Dara.

Među uvređenim se našla i Marija Šerifović koja je nedavno zakazala koncert krajem maja.

‘’Šta znači to ‘splavari’? Uf, sada bih mogla svašta da mu kažem, ali neću’’, rekla je prevačica za Kurir.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI