Hit: Amerikanci ne znaju koje vere je njihov predsednik

Musliman, hrišćanin ili oboje? (foto: AP)
Musliman, hrišćanin ili oboje? (foto: AP) Podstaknut istraživanjem po kom veliki procenat Amerikanaca smatra da je njihov predsednik Barack Obama, zapravo, islamske veroispovesti, voditelj Jimmy Kimmel je sproveo anketu u kojoj ispituje koliko prolaznika zna da je predsednik koga su odabrali hrišćanin.
Većina, naravno, nije znala odgovor, a najviše nas je nasmejala gospođa koja smatra da je Obama musliman-hrišćanin, šta god mislila da to znači. Pogledajte video koji će vas nasmejati do suza ili vas zapitati, kao mnoge komentatore, ko sve ima pravo glasa.

4 Responses

  1. Novinarsku agenciju bih zamolijo da pisu tacno i razumno,dali je Hriscan ili je krscan to su dva razlicita pojma jer Hriscani su Praoslavne vero ispovesti a Krscani su Katolici.Toliko.

  2. kako ja znam koreni su mu zaista islamske vere. srednje ime njegovog oca je hussein. kojem verom je odgojen to je opet drugo

  3. Ni on sam ne zna. A fora je u tome sto se izjasnio kao hriscanin protestant u predizbornoj kampanji, a sada ne ide na sluzbu nikad +politiku je pomakao od Israela,a priblizio ostalim muslimanima…a islam u njegovoj porodici ima tradiciju….itd.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI