Obama sa suprugom u poseti Williamu i Kate Middleton

(foto: Kensington Palace)
(foto: Kensington Palace)

Predsednik SAD-a Barack Obama i prva dama Michelle Obama su bili gosti Kate Middelton i princa Williama u njihovom kraljevskom domu u Londonu. Okupljanju je prisustvovao i Williamov mlađi brat princ Harry.

Kate i William žive u 20-sobnom apartmanu koji uključuje sobe za osoblje, dva obdaništa sa igralištem, dve dnevne sobe i teretanu. Budući da su fotografi zabeležili svaki momenat ove značajne posete konačno smo u prilici da vidimo kako izgleda dom savremenih kraljevića, tačnije njihova soba za prijeme.

U njoj preovladavaju svetliji tonovi oživljeni cvetnim dezenima, a cela prostorija dodatno odiše svežinom zbog cveća koje se nalazi u svakom kutku.

(foto: STEPHEN CROWLEY/THE NEW YORK TIMES)

Pogled nam zastaje i na porodičnim protretima vojvode od Kembridža, vojvotkinje i kraljevske porodice uopšte. Kolekcija fotografija uključuje i onu iz studentskih dana na Eaton koledžu,  gde se William upoznao sa svojom sadašnjom suprugom Kate. Fotografije sa krštenja njihove dece, princa Georga i princeze Charlotte, takođe se nalaze na zidu sobe.

(foto: STEPHEN CROWLEY/THE NEW YORK TIMES)
(foto: STEPHEN CROWLEY/THE NEW YORK TIMES)

Najviše oduševljenja je izazvala fotografija na kojoj se ovom skupu pridružio i preslatki princ George i to u bade-mantilu. Na osmougaonom raskošnom stočiću za kafu nalazi se plišani portugalski vodeni pas. Tu igračku je mali princ dobio nakon rođenja od predsednika SAD-a. Ostale fotografije prikazuju Georga na konjiću za ljuljanje koji je, takođe, poklon i to od prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

(foto: Kensington Palace)
(foto: Kensington Palace)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI