Hit u najavi: Ceca i Saša Matić snimaju duet

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prihvatila je predlog njenog kolege, pevača Saše Matića da snime zajedničku pesmu i iznenade mnogobrojne fanove koji ih prate dug niz godina.

„Jedna pesma je bila u opticaju, međutim Saša i Ceca su se složili da je najbolje da još malo razmisle i pronađu još nekoliko numera koje bi više odgovarale njihovom temperamentu. Kako i jedno i drugo obožavaju balade, odlučili su da bi najbolje bilo da svojim fanovima poklone upravo jednu emotivnu pesmu“, otkriva izvor blizak Saši Matiću za Blic, uz dodatak da je folk diva odmah pristala na Sašin predlog, te da nije imala posebne uslove osim da pesma bude kvalitetna.

„Njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji. Poznato je da Ceca bira sa kim će snimiti pesme, te da u njenoj karijeri ne postoji veliki broj dueta. Ipak, na Sašin predlog je pristala i nije bilo nikakvih problema“, dodaje izvor blizak pevaču za pomenuti list.

Njihov duet naći će se na novom albumu Saše Matića koji se već uveliko priprema.

Podsećanja radi, Ceca je poslednji duet snimila sa Tropico bendom, zajednička pesma Metar odavde našla se na poslednjem albumu folk dive koji je objavila prošle godine.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI