HIT VIDEO: Kim Kardashian se nadmetala sa fanom ko više zna o njoj…i izgubila!

BIG FAN - Coverage. (ABC/Nicole Wilder) KIM KARDASHIAN WEST
(foto: ABC/Nicole Wilder)

Razumljivo je da se pred veliki nastup ili javno pojavljivanje može pojaviti trema, ali bi se reklo da su makar poznate ličnosti navikle na to. No, izgleda da se i njima dešava da zablokiraju pred kamerama.

Kim Kardashian je gostovala u trećoj epizodi novog ABC-evog šoua Big Fan, u kom fanovi odgovaraju na pitanja o svom idolu, naspram poznate osobe o kojoj su pitanja, i nije se najbolje pokazala.

Naime, 36-godišnja brineta nije znala koliko karata ima njen vernički prsten (15), kao ni gde je proslavila svoj 14. rođendan (Neverland, imanju Michael Jacksona – kako bi neko mogao TO da zaboravi?).

https://youtu.be/OkUlRVKHNuA

Rijaliti zvezda je pogodila samo dva pitanja (težinu sina Sainta kada se rodio i sa kim je išla na maturu), što nije bilo ni izbliza dovoljno da pobedi svog fana Colta, koji je trijumfovao sa 7 : 2.

Kviz je bio odlična prilika za one koji žele da saznaju neke zanimljivosti o poznatoj rijaliti zvezdi, jer smo imali prilike da čujemo koliko su koštala kola koja je Kim kupila suprugu Kanye Westu (Lamborghini od 400 hiljada dolara) i otkrijemo da se užasava kada gleda svoju smrt u komediji Disaster Movie, koja je trenutno na 13. mestu najlošije ocenjenih filmova ikada.

Nakon pobede, Colt je otišao sa vrednim nagradama, a jedna od njih je i pravljenje selfija sa Kim pred kamerama, što je mladi fan odmah podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Za nekoga ko je konstantno pod lupom, čini se da Kardashianova ne zna dovoljno o sopstvenom životu. Ili je, ipak, trema učinila svoje.

Povezane vesti

Back to Top