Hrvatska pevačica se unakazila filerima: Na licu joj se stvorila kobasica!

Hrvatska pevačica Maja Šuput prema rečima stručnjaka doslovno se unakazila filerima, do te mere da joj se stvorila kobasica na licu. Osim toga, povećala je grudi, a korekcija nosa ostaje misterija.

Pevačica neumorno peva po svadbama i koncertima, putuje sa suprugom Nenadom (36), prodaje mikrofone, slušalice… U užurbanom načinu životu, Maja svakako nalazi vremena i za posete plastičnom hirurgu.

Estetski hirurg, kako prenose hrvatski mediji, rekao je da Šuput popunjava bore smejalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom.

Jednom prilikom na društvenim mrežama Maja je objavila fotografiju koja je potaknula raspravu njenih obožavatelja. Upitali su je što joj se dogodilo s nosom, ali odgovora nije bilo.

“Ne mogu biti decidiran da li je ovo na fotografijama loš photoshop ili relativno operisani nos”, rekao je ugledni estetski hirurg.

Dok se o operaciji nosa samo nagađa, sigurno je kako je Maja povećala grudi, što je priznala pre 11 godina. Bila je, tvrdi, nezadovoljna njihovom veličinom i tu operaciju je platila oko 3.500 evra.

Pevačica je korigirovala i usne. Već godinama redovno ide na tretmane hijaluronskom kiselinom. Cena jednog tretmana je oko 350 evra. Međutim, efekt traje pola godine do godinu dana pa je zahvat potrebno stalno ponavljati.

“Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu”, rekao je jedan estetski hirurg još 2016, pošto se pevačica pojavila na promociji svog albuma potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda ‘zamrznuto’.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI