Search
Close this search box.

Iako je imao 10 miliona pregleda, spot Mie Borisavljević zabranjen

Mia optužena za plagijat (foto: Instagram.com/miaborisavljevic)

Spot za singl Ništo lično, koji je početkom prošlog leta objavila pevačica Mia Borisavljević, trenutno ne može da se pogleda na You Tubu, jer su autori numere optuženi za plagijat.

Pesma je donedavno imala 10 miliona pregleda, ali je na zahtev američkih muzičara, a zbog kršenja autorskih prava, uklonjena. „Zbog greške ljudi koji su mi radili pesmu spot je sklonjen sa You Tuba. Oni sad to ispravljaju sa nekim Amerikancima. Sporan je neki sempl, odnosno ton, valjda. Najbolje je da pozovete momke koji su radili pesmu. Oni će vam bolje objasniti. U svakom slučaju, ništa strašno, spot će biti vraćen za nedelju dana“, rekla je pevačica u izjavi za Alo.

Kompozitor i aranžer Marko Peruničić takođe je objasnio da je deo pesme sporan, ali da se radi na rešavanju problema. „U pesmi postoji sempl koji se sada čisti. Sve je u najboljem redu. Spot će biti vraćen za nekoliko dana sa istom statistikom. Ne znam sada detalje cele procedure da bih vam tačno rekao kakav je problem nastao. Papirologija će uskoro biti gotova i spot će ponovo biti dostupan na YouTubu, rekao je Peruničić.

Pogledajte nastup Mie Borisavljević na Grand kanalu u kome se vide neki delovi spota za numeru Ništa lično.

https://www.youtube.com/watch?v=uBV71RxVzFo

POSLEDNJE VESTI