in

Igor uhodi Severinu, plaši se da će dići ruku na sebe?

Žena ne zna gde bije!


Iako nisu zajedno, Igor Kojić uhodi Severinu i šalje ljude da motre na nju jer strepi da će ona dići ruku na sebe.

„Severini, navodno nije ni do čega! Ona je bila ubeđena da je ljubav s Igorom za ceo život. Maštala je da imaju i zajedničko dete i da provedu i starost zajedno, ali sve se izjalovilo,“ objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

„Najpre to što nisu dobili dete, a onda i njeno neslaganje s Igorovim roditeljima, kao i to što je on morao stalno kod nje u Zagreb učinili su svoje i oni su se razdvojili.“

Foto: Instagram

„Istina, brakorazvodnu parnicu još nisu pokrenuli, a Igoru je i te kako stalo do nje. Pretpostavlja da je u lošem stanju, pa preko zajedničkih prijatelja proverava kako je ona i da li je u depresiji. Plaši se da će se, ne daj Bože, ubiti u stanju očaja,“ nastavlja izvor.

„A ona je navodno zaista loše, nema snage da se bori! Svega joj je dosta, a Igor je očajan i dao bi sve da se pomire! Ona je inače i sama rekla da joj je ostalo volje da se izbori za sina Aleksandra koji je sada kod njenog bivšeg verenika Milana Popovića.“ otkriva izvor.

„Sa njim Seve takođe ima problema, tako da žena ne zna gde bije, pa je logično da Igor brine i baš lepo od njega što je ne prepušta samu sebi čak ni kada su razdvojeni,“ završava izvor za tabloid Scandal!.