in

Ima tek 15 godina, a OVAKO se obukla: Fanovi osudili mladu glumicu zbog NEPRIMENEROG odevanja

Neki fanovi nisu zadovoljni odevnom kombinacijom koju je Millie Bobbie Brown ponela na dodeli nagrada Udruženja američkih filmskih glumaca (SAG), održanoj u nedelju u Los Anđelesu.

Zvezda serije Stranger Things odenula je kreaciju brenda Louis Vuitton: haljinu i pantalone, skrojene posebno za nju.

„Ovo je sve što sam želela. Želela sam muževan, ali istovremeno i ženstven izgled – i to kreatori su u tome uspeli,“ rekla je glumica na crvenom tepihu.

No, nije se svima dopao njen izgled. Neki od fanova smatrali su da se neprikladno obukla, imajući u vidu koliko godina ima.

„Stilista Millie Bobbie Brown treba da dobije otkaz. Ima samo 15 godina, ali izgleda kao da joj je bar 30. Uznemiravajuće,“ napisao je na twitteru.

„Jel ovo scena iz filma „Danas 13, sutra 30″? Čudno je koliko staro Millie izgleda u ovoj kombinaciji i sa ovom šminkom. Budi mlada! Izgledaj mlado!“ napisao je drugi, a i treća osoba se složila: „Izgleda duplo starije! Šta rade ovoj devojci!?“.

Lojalni fanovi stali su u odbranu glumice i jasno poručili negativcima da je izgledala – divno.

„Ovo je ozbiljna dodela nagrada, a ona ima ozbiljnu karijeru. I ne treba da se oblači u skladu sa godinama. Ovo je nešto što bi mlada osoba sa osećajem za modu nosila na crvenom tepihu,“ glasi jedan od komentara.

U jednom od prethodnih intervjua, Millie je rekla da je komentari trolova na internetu ne zanimaju.

„Žao mi ih je, jer ko zna kroz šta prolaze u životu, pa moraju takve stvari da pišu na internetu,“ rekla je.