in

Iskreno Sanja Marinković o proširenju porodice, emisiji i Ivanu Ivanoviću

sanja-marinkovic
Sanja Marinković (Foto: Facebook)

Naša poznata voditeljka Sanja Marinković je otkrila šta zaista misli o proširenju porodice, svom poslu, ali i o kolegi Ivanu Ivanoviću.

“Naučila sam da više ništa ne planiram i da ne dajem obećanja jer me je život mnogo puta demantovao. Veoma rado, ali evo lete mi i četrdesete”, rekla je voditeljka i autorka Magazina In za Kurir o proširenju porodice.

Sanja tvrdi da zbog njenog posla ne trpi njeni ukućani, već samo ona. Kao i da je najbitnija organizacija.

Više nego ponosna je na svoj uspeh. “Moja autorska emisija se prikazuje već šesnaestu godinu i više od decenije beleži rekorde gledanosti. Verujem da je to više nego dovoljan razlog da budem prezadovoljna”, i dodala je da je za nju najveći uspeh kad njeni učenici iz škole Oficicina, koju vodi zajedno sa Vesnom Dedić, nadmaše nju.

Nikada nije plakala zbog posla, ali je bilo dana kada je i tužna morala da nasmeje publiku. Najteže joj je palo da vodi emisiju, dok je njen dever bio u bolnici i borio se za život.

Marinkovićeva stoji čvrsto iza stava da nikad neće ništa ružno reći o Ivanu Ivanoviću. “Iznad svega cenim svoj novinarskim esnaf i ja sam ona stara škola koju su učili da se esnaf poštuje, tako da ne bih nikada nijednog kolegu ismevala ili uvredila”, rekla je ona na kraju.