Prati nas

Vesti

Išla kod plastičara: Beyonce u tajnosti korigovala zadnjicu?

Prate je glasine o uvećanju zadnjice (foto: WENN)

Beyonce se u strogoj tajnosti podvrgla podizanju zadnjice, nedugo nakon što je na svet donela blizance Sir i Rumi, kako bi post-porođajnu figuru što pre dovela do savršenstva.

Izvor blizak zvezdi izjavio je da Beyonce ne namerava tu da se zaustavi, kada je ‘odlazak pod nož’ u pitanju. Naime, pevačica i majka troje dece planira da koriguje i grudi, rekao je izvor za RadarOnline.

“Jay-Z ju je savetovao da ovo uradi već godinama! Napokon je pristala na tu ideju.” rekao je izvor.

Tridesetpetogodišnja pevačica izjavila je da je penjanje uz stepenice njena najbolja vežba za čvrstu i zategnutu zadnjicu, međutim, nakon porođaja će joj trebati nešto više od omiljene vežbe kako bi povratila nekadašnju figuru.

“Beyonce je dobila na težini, i shvatila je da želi oblikovaniju i zategnutiju zadnjicu. Jako je uzbuđena zbog novog izgleda nakon rekonstrukcije jer je dobila željenu figuru peščanog sata, te je ponovo povratila samopouzdanje u svoje obline.” potvrdio je insajder.

Osim same pevačice, i njen suprug Jay-Z je oduševljen rezultatima: “On je veoma uzbuđen! Nagovara je da odradi još nekoliko intervencija, uključujući rekonstrukciju grudi.” rekao je izvor, dodajući da će se Beyonce najverovatnije odlučiti i za ostatak intervencija, obzirom da je prezadovoljna kako je podizanje zadnjice ispalo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top