Ispao Danijel, Vendi na imanju

Još jedan finalista napustio 'Farmu'
Još jedan finalista napustio ‘Farmu’

 

Finalisti ružičastog rijalitija Farma sinoć su imali vrlo uzbudljivu noć. Neki su bili presrećni što su preživeli još jedno izbacivanje, dok je drugima raspoloženje popravio ulazak nekadašnje učesnice ovog rijalitija.

Naime, publika je sinoć iz igre, na iznenađenje ostalih farmera, izbacila pop pevača Danijela Alibabića. U finalu su ostali Stanija, Filip Panajotović, Radojka, Danijel, Aki, Ša, Memo, Ekrem i Goca.

“Stvari koje su se nama izdešavale tamo, vi mnogo i ne znate, to je daleko od taktike, mi smo išli srcem. Nismo brinuli šta će neko napolju reći, napokon ćemo moći da živimo nešto o čemu smo maštali tri i po meseca”, ovim rečima je Danijel objasnio svoju vezu saJovanom.

Nakon Danijelovog ispadanja, na imanje je ušla folk pevačica Vesna Vukelić Vendi, inače Ekremova fatalna ljubav iz prethodne sezone rijalitija. Kada je ugledao svoju dragu, koja ga je, po mnogima, koštala gubitka pobede u prethodnoj sezoni, Jevrić je uhvatio za ruku, odveo u dvorište i počeo da je ljubi, pitavši je zašto ranije nije došla.

“Vendi je došla večeras. Zadrugo, molim vas kao Boga, da ona ostane do nedelje sa mnom ovde. Isto molim Željka Mitrovića, gazdu našeg da pusti Vendi da bude do nedelje ovde. Sad je petak, to je dva dana”, rekao je euforičani Ekrem Jevrić. Pogledajte kako je izgledao njihov susret nakon nekoliko meseci!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top