Prati nas

Televizija

Istorijski trenutak: Disney Channel kreira prvog gej lika

Deca i mlađi tinejdžeri već generacijama odrastaju uz Disney Channel i voljene likove kao što su Hannah Monatana, Alex Russo, Lizzie Mcguire, Austin Moon ili Liv and Maddie. A ovoj grupici će se pridružiti i prvi gej lik.

Andi Mack je nova serija na Disney Channelu, koja prati 13-godišnju Andi, koja saznaje da je njena sestra zapravo njena majka. Andi i njeni najbolji prijatelji Cyrus i Buffy tokom serije pokušavaju da pronađu svoje mesto u ovom svetu, a nakon veoma uspešne prve sezone, serija se vraća sa drugom i to već danas.

Ono što će posebno privući pažnju publike jeste to što će u novoj sezoni Cyrus početi da gaji osećanja prema drugom dečaku, a tada će početi i njegovo putovanje kao gej osoba. A kako bi Cyrusova priča bila što realnija Disney je sarađivao sa brojnim dečijim organizacijama i ekspertima.

Cyrus će biti prvi gej lik Disney Channela, a javnost je ovaj korak dočekala sa velikim aplauzom. Na internetu se mogu pronaći brojni komentari uzbuđenih fanova jer će konačno moći da gledaju gej lika na Disney Channelu, iako su mislili da se tako nešto nikada neće dogoditi.

 

1 komentar

1 komentar

  1. nikolija

    27. 10. 2017. at 14:41

    Inace je svako dete ikada interesovalo kojeg je seksualnog opredeljenja neki lik u Diznijevom crtacu/seriji. Nepotrebno i besmisleno as fuck.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Televizija

To Top