Search
Close this search box.

Ivan Paunić potvrdio vezu sa Anom Ivanović!

Ivan potvrdio da su Ana i on u ljubavi!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ivan potvrdio da su Ana i on u ljubavi!

 

Domaći mediji već nekoliko dana pišu da su košarkaš Ivan Paunić i teniserka Ana Ivanović u vezi: da je ova informacija istinita saznali smo nakon utakmice drugog kola ACB šampionata, u utakmici Paunićevog kluba Fuenlabrade protiv Bilbaa, na kojoj se pojavila i atraktivna teniserka.

„Veoma sam srećan zbog velike pobede i mog pobedonosnog koša, koji posvećujem Ani. Mnogo mi je značila njena podrška“, rekao je Paunić, dodavši da su Ana i on u ljubavi, prenose Novosti.

„Ne volim da previše pričam u javnosti o svom privatnom život i zahvalan sam medijima što cene moju privatnost. Mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo. Uživamo, podržavamo se međusobno, i to je dovoljno za sada.“

Srpski košarkaš ima 26 godina i veoma bogatu karijeru. Počeo je u Partizanu, a igrao je još i za Mega ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus Bolonju, Azovmaš, Lagun Aro i Fuenlabradu čiji je trenutno član. Za seniorsku reprezentaciju igrao je na Evropskim šampionatima 2009 (bronza) i 2011 (osmo mesto), kao i na Svetskom prvenstvu 2010 (četvrto mesto). Ima i zlatnu medalju sa Univerzijade 2009. godine.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI