Prati nas

Televizija

Ivanović prelazi na Pink?

Ivan prelazi na Pink? (foto: Prva)

Ivan prelazi na Pink? (foto: Prva)

Zaštitno lice televizije Prva Ivan Ivanović dobio je ponudu od vlasnika PinkaŽeljka Mitrovića, da pređe u ružičasto jato. Voditelj je potvrdio da je bio na sastanku sa Mitrovićem, ne krijući da je dobio ponudu o transferu.

“Istina je da sam dobio poziv od Željka da dođem na sastanak na kom bismo porazgovarali o poslu. Poziv sam prihvatio. Sastanak je trajao 40 minuta i bio je u njegovoj kancelariji u zgradi Pinka na Dedinju. Bio je to naš prvi susret i protekao je u prijatnoj atmosferi. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na Pink”, rekao je Ivan za Kurir, ne želeći da otkrije da li je prihvatio ponudu.

Pres-služba TV Prva tvrdi da je znala za susret Mitrovića i Ivanovića.

“Ivan nas je obavestio o sastanku. To nije prva televizija koja ga je pozvala na razgovor. Kao i do sada, popularni šou Veče sa Ivanom Ivanovićem možete gledati na Prvoj svakog petka u 21.15”, stoji u zvaničnom odgovoru ove televizije.

Redakcija Tracara.com

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Draguljce

    13. 10. 2014. at 12:48

    da, da i na kraju ce Ivan Ivanovic zavrsiti na pinku, sto posto, verujem da mu je Mitrovic ponudio dobru lovu ali on mora malo da se premislja da ne bude evo pristaao je odmah, tako da racunajte da cete sou Ivana Ivanovica uskoro gledati na pinku, jos ce se na kraju okimiti sa Amidzicem:-D

  2. darko

    13. 10. 2014. at 16:05

    uuuuuuaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top