Ivanovićeva supruga već promenila prezime!

Juče se šuškalo da se voditelj Prve Ivan Ivanović razvodi nakon sedam i po godina braka od supruge Zorice, a danas stiže još dokaza.

Naime, Zorica je na Facebooku vratila svoje devojačko prezime, a njen otac poručio je da Ivan i ona nisu ni prvi ni poslednji koji prolaz razvod.

“Odlučila je da sa Facebooka ukloni ono što je vezuje za Ivana u njenom imenu. On je napustio njihov zajednički stan, za koji i dalje otplaćuju kredit od 55.000 evra. Još nisu stigli da razgovaraju o tome kako će podeliti imovinu koju su stekli u braku i kako će ubuduće regulisati ratu za stan”, kaže izvor blizak Ivanovićevoj suprugi, čiji je otac potvrdio medijska nagađanja.

“Ja kao roditelj ne bih da se mešam u to što se dogodilo između njih. Mogu samo da kažem da su oni vrlo lepo živeli i da sam ja zadovoljan njime i kao zetom i kao ocem moje unuke. Što se njega tiče, sve pohvale! Nisu oni ni prvi ni poslednji kojima se to dogodilo, razlozi su jasni i meni je kao roditelju žao što su oni tako odlučili, jer su mogli i pametnije. Možda to još nije gotovo, možda se dogodi da se oni i pomire”, izjavio je tast Ivana Ivanovića.

Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti

Back to Top