Search
Close this search box.

Sara, Nevena i Mirna predstavljaju Srbiju na ‘Evroviziji’!

Pratite finale 'Beosonga' uživo sa nama!
Pratite finale ‘Beosonga’ uživo sa nama!   Večeras, kao i sinoć, pratite sa nama na Tračari uživo finalno veče ovogodišnjeg Beosonga. Komentarišite zajedno sa nama nastupe petoro finalista i pratite dešavanja na tweet wallu pod hashtagom #beosong.
22:46 Pobednice Moje 3 dobile su nagradu od 5.000 evra i statuu Beosonga. 22: 45 Peto mesto zautele su Sky’s 3.403, četvrto mesto zauzela je Marija Mihajlović sa 5.013 glasova. Na trećem mestu sa 6.471 je Saška Janković, a drugoplasirani sa 20.298 je Dušan Svilar! Pobednice su Moje 3 koje su dobile 25.959 glasova! 22:32 Jedna ekskluziva na RTS-u večeras. Posle višeminutnog defilea učesnika šoua Ja imam talenat, nakon dosta godina Oliver Mandić peva svoju novu pesmu Ono što ti nisam rekao. 22:27 I dalje čekamo rezultate glasanja. Trenutno slušamo Hajnelku Buš, drugoplasiranu u četvrtoj sezoni šoua Ja imam talenat. 22:15 I Bugari večeras biraju svog predstavnika na Evroviziji, koja je se, inače, po 5. put održava u Švedskoj. Slučajno ili ne: Dragan sa Sarom, Nevenom i Mirnom vežba švedski   22:12 Dragan vežba sa Moje 3 osnovne komunikacione izraze na švedskom. Da li to znači da su one pobedile? 22:04 Dok čekamo da rezultati budu saopšteni, gledamo nastupe učesnika takmičenja Ja imam talenat. 21:58 Big Bend RTS-a izveo je splet muzičkih numera: Lane moje Željka Joksimovića, Oro Jelene Tomašević, Čaroban Nina Radojčić i Molitva Marije Šerifović. 21:56 Glasanje ja završeno! Uskoro ćemo saznati ko će braniti boje naše zastave u Malemu! 21:53 Tviteraši slogan sa Šerifovićkine majice komentarišu kao šamar organizatorima takmičenja, uz poruku da je ona pobednik večeri!
Tviteraši kažu da je ona pobednik ovogodišnjeg Beosonga
  21:51 ŠOK: Na Marijinoj majici piše Muzika iznad korupcije. Kome je ova poruka upućena? 21:48 Marija Šerifović izvodi pesmu Molitva koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine! 21:45 Glasanje je počelo! U narednih 10 minuta Srbija će odabrati svog predstavnika na 58. Evroviziji. 21:39 Gledamo nastup grupe Moje 3, Mirne Radulović, Saške Janković i Nevene Božović, koje važe za najveće favorite večerašnjeg izbora za nacionalnog predstavnika na Evroviziji u Švedskoj.
Da li će je pesma ‘Halo’ odvesti u Malme?
  21:35 Marija Mihajlović za pobedu se bori pesmom Halo.
Jedini predstavnik ‘Granda’ u finalu ‘Beosonga’
  21:32 Pobednik treće sezone Zvezda Granda Dušan Svilar u finalu nastupa treći. On peva pesmu Spas.
Devojke iz benda Sky’s
  21:28 Pesmu Magija čiji je kompletni autor Sky Wikluh izvode tri šarmentne tinejdžerke SKY’s. One su donele Magiju o kojoj „Holivud može da sanja“
Iako je zakazala podrška ‘Prve’ televizije, u čijem šou ‘PGS’ je i ona učestvovala, Saška je uspela da se plasirala u finale!
  21:24 Prva u finalu nastupa Saška Janković. Ona peva pesmu Duga u tvojim očima. 21:12 Grupa La Luna koja je učestvovala u šou programu Ja imam talenat izvela je koreografiju na  pesmu prošlogodišnje evrovizijske pobednice Loreen Euphoria. 21:08 Voditeljka Maja Nikolić iz publike je najavila večerašnje finale, nakon što je odsvirana himna Evrovizije. 21:06 Finale ovogodišnjeg Beosonga upravo je počelo. Srbija bira svog predstavnika na 58. Evroviziji. [twu word=“beosong“ type=“query“ count=““ timer=““ autoplay=“1″ multiple=“false“ height=“600px“ width=“700px“]
F.Y./Tracara.com Foto: Rts.rs, Eurovision.tv

POSLEDNJE VESTI