Izdat nalog za hapšenje Marije Šerifović!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Muzička zvezda Marija Šerifović poznata je kao neko ko od svojih fanova ništa ne krije. Tako nije krila ni to da je izdat nalog za njenom privođenje, što je otkrila na svom vlogu.

Mariju je neprijatno iznenađenje sačekalo po povratku s puta.

„Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem,“ ispričala je.

„Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne,“ objasnila je Marija na čije se reči nadovezao njen vozač Miloš koji nije isključio mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Marija Šerifović pred sudijom se našla odmah po dolasku u Beograd, te se ponovo obratila svojim pratiocima.

Ona je objasnila da nije bio u pitanju nikakav ozbiljan prekšaj, već da nije primila poziv i da je trebala da potpiše određenu dokumentaciju.

Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta“, zadovoljno je istakla pevačica.

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI