Search
Close this search box.

J.K. Rowling je još jednom pokazala da je kraljica odgovora na Twitter prozivke

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Sjajni odgovori autorke (foto: Wenn)

Piers Morgan je oduvek važio za osobu koja svojim komentarima izaziva mnogo pažnje, i ne nosi se lako sa kritikama, a tako je bilo i tokom prepiske sa J.K. Rowling na Twitteru tokom vikenda.

Sve je počelo kada je spisateljica izrazila svoje zadovoljstvo nakon što je Morgana u emisiji Real time with Bill Maher uživo Jim Jeffries pošteno osramotio.

Piers joj je odgorio rečima: „Zbog ovoga nikada nisam pročitao nijednu reč Harry Pottera“.

Ali Rowlingova mu nije ostala dužna, i najpre je krtikovala njegovu logiku – jer ako nikada nisi pročitao knjige autora koji će te možda u budućnosti kritikovati, tvoja literarna iskustva će biti podjednako i stesna i preteška.

Onda je podelila Morganovu kolumnu koju je napisao za Daily Mail, a u kojoj poredi Lancea Armstronga sa Lordom Voldemortom. Analiza ponašanja sportiste u mnogome se oslanjala na knjige iz serijala o Harry Potteru, a posebno Voldemortove motive, istoriju i njegov ubojiti strah od smrti, i svakako sadržala mnogo citata.

I kao savršen poslednji odgovor autorka je istakla da je 2006. godine pobedila Morgana u konkurenciji za Knjigu godine na dodeli Britanskih književnih nagrada.

POSLEDNJE VESTI