in

Ekipa Harry Pottera uživala u zajedničkom okupljanju

Ekipa ponovo na okupu (foto:Instagram/therealjasonisaak)
Ekipa ponovo na okupu (foto:Instagram/therealjasonisaak)

Magija Harry Pottera ne prestaje ni u realnom životu, i svih čarolija ove avanture podsetili su se učesnici filma, i uživali u divnim zajednički provedenim trenucima na posebnom mestu.

Jason Isaack rešio je da poseti Čarobnjački svet Harry Pottera u Univrsal Orlando Resort-u u Kaliforniji, i sa sobom poveo još nekoliko članova ekipe koja je stvarala i glumila u filmu.

U ponedeljak uveče, fanovi su imali priliku da na društvenim mrežama svedoče njihovom zajedničkom okupljanju  i uvere se koliko su svi uživali u ovoj poseti. Jason je na Twitteru postavio fotku sa Tomom Feltonom i Matthew Lewisom i dodao u opisu: „Za sve fanove Harry Pottera koji nas podsećaju da treba da se borimo“. Ono što je posebno obradovalo sve je što je sastanku prisustvovala i autorka ovog ostvarenja J.K. Rowling.

A povodom 4.rođendana ovog specijalno osmišljenog mesta, zvezde su imale priliku da uživaju u raznim mogućnostima koje im pruža ovaj kompleks, i Jason je ovo opisao kao divno bekstvo iz stvarnog, užasnog sveta, koje ga je podsetilo na sve vrednosti za koje se zalaže priča o Harry Potteru, i lekciji da nikada ne treba odustati. U opisu fotke dodao je: Šaljem puno ljubavi i zahvalnosti i svim Potteritesima koji su učinili ovaj vikend divnim. Svi ste brilijantni.“