Jelena Ristić u američkom ‘Vogue’-u

Jelena u američkom ‘Vogueu’

 

Devojka najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, 27-ogodišnja Jelena Ristić, dobila je 3 strane u septembarskom broju američkog izdanja prestižnog modnog magazina Vogue.

Urednica američkog izdanja Voguea Anna Wintour poznata je po strogim kriterijumima odabira ličnosti koje se mogu naći na stranicama magazina koji uređuje – tako je svojevremeno odsekla starletu Kim Kardashian jer joj se njena haljina nije dopala. Izgleda da joj se Jelena jako dopada, čim joj je dodelila titulu It Girl u novom broju.

“Skoro da nemam vremena za šoping. Poznati za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu, ali to je ništa u poređenju sa šansom da ujedinite ljude i pomognete siromašnoj deci u Srbiji. Novak i ja spadamo u nekolicinu ljudi iz naše generacije u Srbiji koja je uspela. Ova prilika nam je data da bismo pomagali i uzvratili”, izjavila je Jelena.

Jelena, koja je direktorka Fondacije Novak Đoković, organizovala je nekoliko humanitarnih akcija širom sveta. Na poslednjoj, održanoj u Londonu, za pomoć ugroženoj deci u Srbiji, prikupljeno je čak 1,7 miliona dolara.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top